Gyermek

2014.06.02. 8:16:55

Országos gyermektorna Baján!

Leány U12 Kenguru Országos Jamboree

Rendező: Dél-Magyarországi Utánpótlás Képző Központ

Helyszín: Baja, Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok, MNÁMK

Időpont: 2014.05.06.06-08. (péntek-vasárnap)

Résztvevő csapatok létszáma:16

Hirdetés

Az Országos Jamboree-ra bekerült csapatokat az utazási költségek, valamint 50.000,- Ft nevezési díj megfizetése terheli. A csapatok a nevezésről elektronikus számlát kapnak, melyet legkésőbb az országos jamboree első napjáig ki kell egyenlíteni!

Központi finanszírozás: 12 gyermek + 2 felnőtt (az ezen felül résztvevők önköltségesek)

Szállás: verseny napjain (péntek, szombat = 2 éjszaka) – kivéve: Rendező ill. a helyi csapat

Étkezés: verseny napjain

Péntek: ebéd (a korábban kezdő csapatok részére, csapat értesítőben pontosan fel lesz tüntetetve, mely csapatok részére), vacsora

Szombat: reggeli, ebéd, vacsora

Vasárnap: reggeli, ebéd, hidegcsomag

A rendező, ill. a helyi csapatok ebédben és vacsorában részesülhetnek.

A mérkőzéseken kötelező a következők betartása. A résztvevő csapatok kötelesek csapatnévsort készíteni, melynek tartalmaznia kell a csapatvezető, az edző, valamint a játékosok nevét (mezszámmal) és születési dátumát is. Az Országos Jamboree Tornáján 5-ös méretű Molten Labda használata kötelező.

A játékosok öltözéke

A játékosok öltözékének meg kell felelnie az érvényes Kosárlabda Verseny-, és Játékszabályokban rögzítetteknek. Az MKOSZ által biztosított mezt kell viselnie a játékosoknak a jamboree mérkőzésein. Minden mérkőzésen a kiírás szerint elöl álló csapatnak kell világos színű (lehetőleg fehér), a kiírás szerint hátul álló csapatnak pedig sötét színű mezt viselnie. Amennyiben a két csapat megállapodik, felcserélhetik a mezek színét.

Díjazás

Az Országos Jamboreen résztvevő minden csapat kupa, érem és oklevél díjazásban részesül minden résztvevő csapat. Különdíjat kapnak a csapatok legjobbjai.